Ист Гејт Мол продолжува со работа од недела

Ист Гејт Мол објавува дека продолжува со работа од 04.09.2022 (недела)oд 10:00ч.

Санацијата и дезинфекцијата на целиот објект се завршени, и посетителите веќе од утре можат да уживаат во омилените продавници и ресторани.