Исчезнато момче, пронајдено во Шуто Оризари

Најдено е момче по кое се трагаше деновиве.

Откако на 11 месецов 38- годишната Н.Ј. пријавила дека нејзиниот 16- годишен син е исчезнат, истата вчера во полиција пријавила дека  нејзиниот син е пронајден.

Имено околу 11 часот и 30 минути во населбата Шуто Оризари таа го пронашла нејзиниот 16 годишен син.