Игор Џамбазов и Гуру Харе на Дојран ечи

Маестро ИГОР ЏАМБАЗОВ придружуван како и секогаш со својот ГУРУ ХАРЕ ќе биде една од главните причини да бидете дел од овогодинешното издание на ДОЈРАН ЕЧИ фестивалот на 29 и 30 јули.

Карти во предпродажба во продажната мрежа на www.kupikartizase.com од 1 јули и тоа:

- (Дводневна фестивалска влезница, дводневна влезница за дневни забави) - 400 ден.
- (Дводневна фестивалска влезница, дводневна влезница за дневни забави, кампинг простор) - 500 ден.

ПРОМОТИВНО : До 15 јули, со секоја купена влезница добивате ваучер за пијалок во вредност од 400 денари, од 15 до 25 јули, добивате ваучер во вредност од 200 денари.
 

nike air max 1 sale