Скопје

Бизнис

Урбан Живот

Skopje Etc

  • Седум основни животни правила...

    Животот е полн со подеми и падови, успеси и разочарувања. Една од најважните работи во животот е човек после падот да стане, да се истресе и да...
  • Одбирам да ми биде убаво...

    Одбирам да ми биде убаво. Што почесто да правам работи кои ми носат убави чувства. Малку се правам наудрена кога нешто ми пречи. Не исправам „...

Здравје