Скопје

Корона вирус

Бизнис

Урбан Живот

Skopje Etc

  • Сѐ ќе помине...

    Ќе помине. И тоа што љубиш. И тоа што те мачи. И проблемите. И жештината. И успехот. И лошите периоди. И луѓето кои ги сакаш. И животот кој...
  • Сѐ е во ред со твојот живот...

    Сѐ е во ред. Со тебе сѐ е во ред. Со твојот живот сѐ е во ред. И внатре во тебе сѐ е во ред. Во ред е и ако се налутиш и ако опцуеш гласно и ако...

Здравје