Скопје

  • Невреме во Скопје

    Силно невреме го зафати Скопје попладнево. Град со големина на орев паѓа во неколку населби и делови од градот. Во други, невремето е со послаб...

Бизнис

Урбан Живот

Skopje Etc

Здравје