Грозоморно сведоштво на нападната жена од манијак во Скопје

Пред извесен период на улица Иван Цанкар во Влае е забележан манијак кој во неколку наврати сексуално ги вознемирувал, демнел по дворови и манијачел преку прозор жителите на улицата. Според кажувањата става збор за маж на возраст од 25 до 35 години. 

Се криел и од зад грб им се доближувал на жените и девојките. 

За емисијата „Ја сакам Македонија", сведочи жена, која била нападната од манијакот.