Град Скопје треба да ги отвори вратите за нови инвестиции

Во Град Скопје треба да се отворат вратите за прием на нови инвестиции. Во овој момент јас мислам дека и да дојде голем инвеститор на вратите на Град Скопје, реално нема каде да ги инвестира своите средства, вели претседателот на Сојузот на стопански комори на Македонија Трајан Ангелоски.