Голема ретро забава "Forever young"

После долго време на Скопје ќе му се случи голема ретро забава закажана на 5-ти април.

Најдобрите диџеи до раните утрински часови ќе ја забавуваат публиката во спортскиот центар Борис Трајковски.

nike air max 1 sale