Голем интерес за концертот на Божо Вреќо во Скопје

Продажбата на влезниците е во тек и можете да ги набавите во Avalon Music & Ticket store во ГТЦ, продажната мрежа на Авалон низ земјава и онлајн на www.avalon.mk

Не го пропуштајте концертот на еден од најинтересните и најпознати изведувачи во доменот на севдахот во моментов, Божо Вреќо- човекот со ангелски глас кој предизвикува бројна публика секаде каде и да настапува!

Исклучителна можност за македонската публика- Божо Вреќо за прв пат во МОБ на 23.02.2020 година.