Годишен хороскоп: Риби

Време е да ја пронајдете вистината и да живеете среќно, оваа година!

Богатството кое ви е на располагање оваа година е тоа што ќе можете да живеете онака како што вие сакате, штом откриете што е тоа. Вие ќе бидете тие кои ќе ги избирате луѓето околу себе, ќе расчистите со се што ви носи негативна енергија и ќе ја најдете љубовта на неочекувани места.

Јануари е чувствителен месец за Рибите. Ќе морате да си ја повратите енергијата и да се опуштите.

Февруари носи промени, а ваше е да најдете моќ да се соочите со нив.

Март е креативен месец за вас. Ќе научите многу вештини.

Април е емотивен и деликатен месец за вас. Не дозволувајте да се чувствувате повредено поради однесувањето на другите.

Мај е месец на напорна работа.

Јуни  е месец кога ќе морате да успорите малку и да ја согледате битката. 

Јули е уште еден напорен месец за Рибите. Финансиите исто така ќе бидат послаби.

Август ви носи многу сомнежи. Ќе треба да расчистите со нив, самите.

Септември носи многу активности. Нема да најдете време да здивнете.

Октомври е време во кое ќе треба да размислите пред да направите нешто.

Ноември е месец во кој ќе добиете можност да го постигнете тоа што го сакате.

Декември носи нерешени прашања.