Гоце Саф@Кино Карпош

Нема лош ден за добра журка. Оваа среда Кино Карпош ќе звучи супер заедно со Гоце Саф и ладно СКОПСКО. 
Забавата започнува во 21 часот. Се гледаме таму!

new nike air max 2019