Генијална досетливост: ХИТ објава која го насмеа цел Фејсбук

Оваа фејсбук објава вирално се шири на социјалните мрежи, а корисниците со задоволство се смеат на досетливоста на овој маж. 

Имено, одговорот на ова прашање е хит, а за што станува збор видете од фотографиите.