Галерија: Сообраќајниот срам на Скопје IV

И оваа недела ќе го излистаме Ѕидот на сообраќајниот срам на Фејсбук и ќе ги извадиме фотките со најлудите паркирања низ нашиот град. Погледнете го нашиот избор за изминатата седмица: