Фотографија од Скопје осамна на Инстаграм профилот на „National Geografic“

Фотографија од Скопје, македонската метропола, се најде на Инстаграм профилот на „National Geografic“. 

„На зајдисонце, девојка трча кон родителите на главниот плоштад во Скопје“, стои во описот на фотографијата направена од Muhammed Muheisen.