ФОТО: Вратите не можат да се затворат, градските автобуси преполни

Ограничување на бројот на патниците во јавниот превоз на 50 проценти предзивика турканици и гужви во автобусите на ЈСП.

На социјалните мрежи се појави фотографија на која се гледа преполн автобус, вратите не можат да се затворет, додека луѓето си дишат во врат.

Во бјавата е напишано дека се работи за автобус број 57. 

„Чаир 12:50 автобус 57ца крца !!!“ стои над објавената фотографија.