ФОТО: Вардар позагаден не сте го виделе!

На социјалните социјалната мрежа на Фејсбук се шират фотофрафии од реката Вардар, а на кои се гледа дека водата се претворила во кафена.

Причината за загадената вода засега не е позната, но според коментарите на Фејсбук, до ваквата непријатна глетка најверојатно дошло од некој дефект или пукната цевка со што и дошло до големо загадување на водите во реката Вардар.