Фото: Вакво паркирање во Скопје досега не сте виделе

Несовесните возачи, за жал, ги гледаме секој ден.

Но, потегот на овој скопјанец ги изненади сите минувачи. Ова е дефинитивно најлудото паркирање што некогаш сме го виделе во Скопје!