(ФОТО) Усмртена срна на автопатот Скопје – Велес

Утрово околу 8,30 часот на автопата Скопје – Велес се случи сообраќајна незгода во која на незаграден дел од коловозот автомобил налета на срна.

Од фотографиите кои читатели очевидци на несреќата ги испратеја до НетПрес, се гледа дека општетувањето на возилот марка „ауди“ настаното по ударот во животното кое лежи усмртено крај коловозот.

izvor-netpress.com.mk