Фото: Тешка сообраќајна несреќа во Кисела Вода

Во скопската населба Кисела Вода, на улицата „Димо Хаџи Димов“ вчера се случила тешка сообраќајна несреќа во која учествувале две возила.

На местото на настанот имало возило на брзата медицинска помош бидејќи најверојатно има и повредени. Повеќе информации во текот на денот.

Фото: Вечер