Фото: Стари амбалажи на Скопско кои ќе ви вратат многу спомени

Овие неколку стари амбалажи од Скопско ќе ви навратат многу спомени, особено на постарата генерација. Седнати пред „кооперација“ на гајбите, флаша од пола литро Скопско во рака и заедно со пријателите ги откривате тајните на универзумот до раните утрински часови... :) Еххх мое Скопје...

Продолжува на следната страна...

cheap nike air max 90