Фото: Скопје почна да личи на „Џурасик парк“, уште диносауруси ни недостигаат

Скопјани на социјалните мрежи се жалат поради тоа што не била искосена тревата на неколку локации во центарот на градот.

-Строг центар, Џурасик парк. Тешко е тревата да се искоси, за друго да не правиме муабет. Полоша локална власт Скопје не памети, се вели во статусот.

-Уште диносауруси ни недостигаат, вели граѓанин.