Фото: Прекрасно двојно виножито на небото над градот

По дождот во главниот град се појави прекрасно двојно виножито, а на социјалнити мрежи кружат неверојатни фотографии. Еве дел од нив:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skopjeinfo.mk (@skopjeinfo.mk) on