(Фото) Овие хотели во Македонија ја имаат најдобра спа понуда

Министерството за економија и годинава додели признанија на 50 најуспешни претставници од туристичкиот сектор, во 6 категории и неколку подгрупи.

Ви ги преставуваме најдобрите хотели со спа понуда.

Хотел Буши. Во Буши СПА ќе уживате во традиционалната уметност на релаксација од Азиските земји. Големиот избор на масажи, професионализмот на локалните и меѓународните физиотерапевти, од Тајланд и Индонезија, го прават единствен во Скопје. 

Хотелот Изгрев во Струга пред неколку месеци беше целосно реновиран и сега ја има една од најдобрите спа понуди во земјава.

Лековита вода, масажи, воздушна бања. Што повеќе Ви треба. Сето тоа во Дебарски бањи Цапа.

Хотелот Сириус во Струмица го има еден од најголемите спа центри во земјава.

На листата е и хотелот Русиа во Скопје.

cheap nike free run 5.0