Фото: Комити го „запалија“ Скопје по повод 12. титула на Вардар

На соодветна дистанца, со факели во рацете, Комити ноќеска ја прославија 12. титула на ФК Вардар.

ФФМ очекувано го прогласи Вардар за првак по завршувањето на сезоната 2019/20, навивачката група Комити го „запали“ Скопје.