Фото: Исчезна момче од Скопје – ако го видите јавете се на овие броеви

Исчезна момче од Скопје – ако го видите јавете се на овие броеви.

Исчезнато е 20-годишно момче од Скопје со говорна маана облечено во шорцеви и маичка.

Фотографијата е објавена на Ѕидот на сообраќајниот срам со апел кој и да го види да пријави во полиција или да се јави на 070470824; 079292999.

Момчето според објавата, го нема веќе 24 часа.