Фото: Дефинитивно најлудото паркирање во Скопје

Од сите „генијални“ паркирања на скопските возачи што досега ги објавивме ова е дефинитивно најлудото! Фотографијата е направена на Пластичарска и не е фотомонтажа! За оваа фотка треба да креираме нова рубрика „Верувале или не“!