ФОТО: Дали ова е најдобрата патриотска тетоважа во Македонија?

Македонија е мала, но држава со голма историја. Многу битки се воделе и многу крв се пролеало за неа. Она што нас ни останува е да ја чуваме и да сакаме.

Љубовта кон татковината секој ја изразува на свој начин. Но, дефинитивно оваа е еден од најдобрите. Секоја чест вака се сака Македонија.

cheap nike free run 5.0