Февруари во МКЦ

Проверете што ќе се случува месецов во МКЦ:


03.02 Голи Деца (Концертна промоција на албумот „Манија“)
04.02 Земјотрес #5: Фестивал на независна музика
10.02 String Forces Соголи мe, концертна промоција на новиот албум и 20 год. јубилеј
14.02 Do the right thing
14.02 Јаков и Бенд
16-19.02 PLAY UK - фестивал на нов британски филм
17.02 Bernays Propaganda (10 години) feat. Mark Heaney + K.N.N.T и Sunset Cruise
18.02 Bernays Propaganda (10 години) feat. Mark Heaney + Vvhile и Mnjenje
19 & 20.02 Да го поздравиш и да ми го бациш
24.02 Хладно Пиво во Скопје
25.02 Млади за Скопје #5 - Концерт на The Local Blue
26.02 Friends2Friends
 

 

new nike air max 2019