Европа во нормалноста VS Европа на „Евровизија“

Евровизија стана синоним за контроверзни ликови, настапи, изведби...Често ја нарекуваат и „Циркузијада“, „Маскенбал“, „Парада на чудаци“...

Преку еден твит тоа изгледа вака: 

Европа во нормалноста VS Европа на „Евровизија“