Есенски шарм во Градски парк (ФОТО)

Градскиот парк во Скопје е убав во секое годишно време, но во есен има посебна магија.

Токму затоа е омилено место за прошетка, активности и релаксација во есенските денови, а викендов и сонцето се одлична можност да го посетите и да уживате во неговите бои.