Есенската магија на Скопје во неколку фотографии

Скопје има посебна магија во есен! Многумина велат дека градот токму во есен е шарен, топол, пријатен. 

Доколку се согласувате сигурно ќе уживате во овие фотографии од Скопје во есен!