Едноставни и кратки вежби за слабеење и затегнување

Овие вежби се многу едноставни, а можете да ги правите во својот дом, неколку пати неделно. Во комбинација со правилна исхрана, имате моќ да постигнете неверојатни ефекти за брзо време.