Една улица од Чаир денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација известуваат дека денеска поради дефект на приклучна цевка ф-1“ на Македонско Косовска Бригада 30, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:40 часот до завршување со санација на дефектот.