Една улица од Центар утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека утре (среда) поради дефект на приклучна цевка ф- цола на ул. Васил Ѓорѓов бр. 4, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот. (о. Центар)