Една скопска улица денеска без вода

ЈП Водовод и канализација – Скопје информираат дека поради уличен дефект на водоводна цевка Ф100мм.на улица „Лука Геров“ бб. кај семафорите со прекинато водоснабдување ќе бидат дел од корисниците од оваа улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:30 часот до завршување на дефектот.