Две улици во Карпош утре ќе останат без електрична енергија

Од ЕВН Македонија информираат дека утре без електрична енергија ќе останат две улици во општина Карпош.

Во период од 09.00 до 15.00 часот без струја ќе бидат дел од корисниците во с.Горно Нерези, додека во периодот од 09.00 до 14.00 часот корисниците од дел од ул. Ринхини и ул.Езерци – нас.Влае (општина Карпош).