Доаѓа прекрасна недела за три хороскопски знаци

Оваа недела го означува крајот на сезоната на Шкорпиите, а тоа ќе му годи на секој од нас.

Сепак, три знаци ги очекува прекрасна недела.

Овен

Оваа недела ви носи многу магија и спонтаност. На 23 ноември, Сонцето и Месечината прават конјункција во Стрелец и ве прават поспонтани кога станува збор за истражувањето, знаењето и проширувањето на вашите хоризонти. Како огнен знак, вие ќе чувствувате силна енергија и оптимизам дека можете да постигнете што и да посакате и ќе бидете во право.

Шкорпија

Како што Сонцето и Месечината прават конјункција оваа недела во вашата втора куќа на финансии и ресурси, ќе забележите нов почеток на ова поле. Ве очекуваат нови можности поврзани со вашите приходи или пак некаква промена во однос на она што го поседувате. Ова е одлична недела да ги испитате сите можности на ова поле.

Стрелец

Во вторник почнува вашата сезона и ова е ваш период на исполнување на сите желби. Јупитер се стационира директно и ви носи огромен чекор кон исполнување на вашите желби и соништа. Преземете акција за она што го сакате и не се плашете од ништо. Ова е ваша недела!