Доаѓа прекрасна недела за три хороскопски знаци

Три знаци ќе бидат најсреќни оваа недела.

Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Близнаци

Близнаци, вашата роденденска сезона беше интензивна поради влегувањето на Јупитер во вашиот знак на 25 мај. Можеби сте под впечаток дека сè што ќе допрете или на што се фокусирате брзо се шири - ова ги вклучува вашите стравови и грижи, како и вашите радости и успеси. Искористете ги последните денови од присуството на Цонцето во вашиот знак за да се фокусирате на  она што вашето срце се чувствува најповикано да го истражува и кого вашето срце најмногу го привлекува.

Да се ​​има таа јасност е клучно, бидејќи штом сезоната на Рак ќе започне на 21 јуни (придружување на вашиот планетарен владетел Меркур и планетата на љубовта, Венера, кои и двете ќе влезат во Рак на 17-ти), вашиот сектор на пари и самодоверба се активира, што укажува дека колку повеќе сте усогласени со вашите интуитивни желби, толку повеќе просперитет ќе привлечете и ќе се чувствувате посигурни. Сега е време да тргнете по соништата.

Рак

Рак, стигнавме до вашата роденденска сезона, која започнува на 21 јуни. Среќно соларно враќање! Цела недела ќе ја чувствувате и енергијата на полната месечина на Јарец. Официјално таа доаѓа во петок, но тоа ќе го почувствувате веќе на почетокот на неделата бидејќи со вас владее Месечината. Останете хидрирани и добро одморени во четирите дена пред полна месечина, бидејќи сте екстра чувствителни и на почетокот на летото.

Вашите партнерства стануваат приоритет за вас оваа недела, особено ако сте се мачеле со нездрави модели на односи кои знаете дека треба да ги прекинете. Полната месечина во Јарец ве охрабрува да ги разберете моментите кога вашите сопствени пасивно-агресивни тенденции предизвикуваат конфликт или неред во вашите најблиски врски. Бидете подиректни.

Јарец

Можете да ги почувствувате промените на плимата и осеката додека излегуваме од послободоумната и непредвидливата енергија на сезоната на Близнаци и влегуваме во помирните, но сепак порасположени вибрации на сезоната на Рак оваа недела.  Вашиот сектор на врски и брак е активиран од сонцето од Рак во следните четири недели, па затоа ви се советува да поминувате повеќе време во грижата за вашите интимни врски, наместо да се преоптоварувате или да бегате од подлабоките разговори.

Вашата годишна полна месечина се случува во петок, па ако се чувствувате поемотивни околу ова време, вашата мисија е целосно да се соочите со тие чувства и да бидете љубопитни за тоа што тие се тука да покажат и да ве научат. Големи се шансите дека ќе размислувате за целата тежина што сте ја носеле на рамениците во последните шест месеци, без повеќето луѓе да го забележат напорот што сте го правеле. Време е да ја ослободите таа дополнителна тежина, стрес или оптоварување. Истегнување, јога, медитација, длабоко дишење, плачење, испуштање воздух кај вашиот терапевт или врескање на отворено се сите здрави форми на испуштање на сето тоа. Дајте си дозвола да се распаднете за да можете да се изградите повторно.