Девојка за брак не се бара во дискотека, туку во 6 наутро на пазар

На социјалните мрежи се појави еден „твит“ на корисникот „Лудо Чудо“ кој за кратко време стана вирален.

- Девојка за брак не се бара во дискотека во 3 по полноќ, туку на пазар во 6 часот, напиша корисникот на Твитер.