Денеска ќе дежураат три билетарници на ЈСП

Денеска, дежурни ќе бидат три билетарници на ЈСП. Од 7 до 19.30 часот ќе работат билетарниците на Транспортен центар и на Зеленото пазарче, а од 7 до 13 часот отворена ќе биде билетарницата во Ѓорче Петров.

Владата го прогласи денешниот ден за неработен поради одржување на предвремените парламентарни избори.