Денеска и утре ЈСП со зголемен број на автобуси

Поради верскиот празник „Задушница“, денеска и утре ќе сообраќаат дополнителен број автобуси на редовните линии 59 - Карпош 3 - Кучевишка бара - Гробишта Бутел, 59А - Ново Лисиче - Гробишта Бутел и 59Б - Кисела Вода - Гробишта Бутел, информираат од Јавното сообраќајно претпријатие - Скопје.  

Во продолжение може да го погледнете возниот ред: