Денес, љубовта нека ви биде единствена мисла...

Денес, љубовта нека ви биде единствената мисла.

Ова сонце нека ве потсеќа на неа и нека ви донесе насмевка на лицето.

Силата на магичното „Те сакам“ нека ви биде единственото нешто што ве интересира во животот.

Вечен е циклусот на енергијата, а Љубовта опфаќа сѐ и обединува сѐ.

Сопственото надоградување не е ништо друго освен откривање на својот удел и своето присуство во процесот.

Тогаш, љубовта објаснува сѐ, сѐ прима и не прашува од каде доаѓа тоа, зошто доаѓа и како доаѓа.

Љубовта во тебе е Љубов во мене, а сето тоа заедно е вистинска Слобода.