Делови од Ѓорче Петров, Центар и Карпош утре без електрична енергија

Од ЕВН Македонија АД добивме известуваат дека утре, вторник без електрична енергија ќе останат делови од општините Центар, Карпош и Ѓорче Петров. 

- во периодот од 08.30 до 14.00 часот, корисниците од ул. Христо Черноппев бр.1а, 1б, 2, 2а, 3, 3а, 4, 4а, 5а, 5б, 6 и 6а. (општина Центар)

- во периодот од 09.00 до 11.30 часот, корисниците од ул. Македонска Преродба од бр.40 до бр.50, како и корисниците од ул. Борис Сарафов од бр.10 до бр.20 и од бр.50 до бр.70. (општина Ѓорче Петров)

- во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од ул.102 лоцирани во околината на ОУ Јоаким Крчовски во село Волково. ( општина Ѓорче Петров )

- во периодот од 10.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Љубљанска 1-1 (општина Карпош)