Делови од четири скопски општини утре ќе останат без струја

 

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 04.07.2022 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 08.30 до 09.30 часот, корисниците од ул. Гиго Михајловски бр.10. ( општина Карпош )

- во периодот од 08.00 до 10.00 часот, потрошувачите во околина на базенот Сарај. ( општина Сарај )

- во периодот од 08.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од ул. Мите Богоевски (од крстосницата со ул.Гаврил Константиновиќ до бр.42. ( општина Аеродром )

- во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од ул.Ветрило, објектите од долната подуличка и еден објект после кривината во нивите. ( општина Сопиште ) 

- во периодот од 10.00 до 15.00 часот, објектите во с.Бардовци ( општина Карпош )