Дел од Сопиште денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради изведување на водоводен приклучкок ¾ на ул.29 Сопиште, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:40 часот до завршување со работните активности.