Дел од општина Карпош утре без струја

 

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 08.08.2022 година (Понеделник) поради закажани технички зафати во системот на електрична енергија без напојување со електрична енергија  ќе бидат следните корисници:

 -Во период од 09:30 до 14:30 часот  дел од корисниците во Злокуќани – на патот пред надвожњакот во Бардовци. (општина Карпош)