Дел од Општина Центар утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 06.12.2022 година (вторник) поради изведување на водоводен приклучок ф-200 мм на ул.Мајка Тереза 40( Водњанска), во периодот од 09.00 часот па се до завршување на интевенцијата без вода ќе останат корисниците на дел од истата улица. (Општина Центар)