Дел од општина Центар утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД   известувааат дека за ден 27.05.2020 год. (среда), е  планиран еден технички зафат во електро-системот во градот Скопје.

Од 09:00 до 12:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од ул.„Васил Ѓоргов“ (објектите на македонски железници) во општина Центар