Дел од Карпош утре без вода

Од ЈП Водовод, добиено е  известување дека на ден 20.11.2019 година  (среда), е планирано дел од општина Карпош да остане без вода.

Поради систематска промена на водомери во населбата Жданец, без  водоснабдување ќе останат корисниците од населбата Жданец од 09:00  до 14:00 часот.